onsdag 13 september 2017

LEVA I NORDEN mødes i Letland

Fra 3. til 7. april var eleverne fra Kalajoki-skolen på besøg i Nordisk Sproggymnasium i Riga.

Mandag - på mandag vi først gik til skole og vi kom til kende hinanden. Vi gick till Riga gamla stan och det var kallt.Efter et par timer går rundt byen vi gik til at spise på McDonalds . Vi hade lite frited och vi gick og shoppade i buttiker.

Tisdag -på tisdag besøkte vi konstmuseet. Efter det gick vi på en trampolinpark. På kvællen hade vi kulturafton.Onsdag vi lavede presentation om tid. Vi alla jobbade i en grupp pa sju människar. Målet av vår presentation var att jämföra och hitta likheter mellan alla de här språken.

Onsdag efter skolearbejde med ordbog-projekt en del af mennesker rejser med tog til Sigulda. Vi laver nogle billeder i Sigulda centrale plads. Vi nyder floden Gauja dalens landskab. Klokken 20.30 vi spiser i McDonalds i Riga, bagefter rejser hjemme.En del av eleverna reste till Jurmala på onsdag. I Jurmala gick vi på ett högt torn och promenerade på stranden.

 
Torsdag. Vi träffades på skolan klockan 9. Så vi presenterede vores arbejde hvad vi lavet i går om en given tema. Sedan gjorde vi denna text er och sedan hade vi lunch, som faktisk hetter frokost på dansk! :) Efter frokost er vi færdig med vores arbejde og ringe til alle andre fra Leva-i-Norden projekt på skype. Sedan har vi tre timmar fritid och varje pensor gør vad de vil. Så vi har vores projekts sidste aften vi var sammen til vores sidste måltid i "Lido", bagefter vi tager hjem.



 På fredag tog vi afsked i lufthavnen. Det var en sjov uge! :)

Se ugens program her: Program: Leva i Norden møde i LV


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar